maandag 10 juni 2013

Baby- en kinder visserstruitjes

Op dit moment zijn we druk bezig voor de webshop van Jeanet van Blij dat ik Brei. Er worden in rap thempo ontwerpen gemaakt, en truien en mutsen gebreid. 


Alle ontwerpen moeten natuurlijk ook worden gefotografeerd. Enkele weken geleden én gisteren hadden we zo'n sessie. Alle foto's zijn gemaakt door MvD, met dank!

Eerst ín de kleren:




 Dan voor het 'eggie':





















Na afloop keuren:







Breipakketten van deze kindertruien (maat 92 - 104, 116 - 128 en 140- 164) kunnen op verzoek worden samengesteld door Jeanet van Blij dat ik Brei. Het pakket bevat dan een werkbeschrijving, knopen voor de kleinere maten en garen in één kleur. Voor het breien van de streepjes kunt u een restje bijpassend garen gebruiken óf een bolletje in de gewenste kleur mee bestellen.

3 opmerkingen:

bommelmien zei

Wat een geweldige, stoere Zeeuwse truien!! Prachtige details! De Zeeuwse stofknopen maken het helemaal af. Hulde voor iedereen die hier aan meegewerkt heeft!
In de nazomer komen we weer naar Zeeland en dan wil ik al dit moois met eigen ogen zien..., voelen...en nog meer...
Succes met alle onderzoeken.
Groet, Willemien.

Het lieve leven... zei

leuk, leuker leukst!!! ik ga echt zo'n trui breien voor onze kleine man maar dan ws de Scheveningse Visserstrui of...misschien wel twee! Een Zeeuwse én een Scheveningse. Leuke ventjes! Lieve groet, Petra

Anoniem zei

Wat een leuke fotoshoot is dit!!!
Schitterend met z'n stoere zonnebril op en zo mooi de stoffen 'zeeuwse' knoopjes.
Heb het doorgestuurd naar mijn schoondochter met de vraag of het iets is voor hun toekomstige spruit(aug.as)-ben benieuwd naar hun ractie.
Succes met de webwinkel.
groetjes,Truus uit Drenthe