donderdag 25 september 2014

De állereerste

Deze week wordt er elke dag gewerkt aan de tentoonstelling. Vandaag zetten Stefanie en Anja nog wat punten (op jullie weten inmiddels wel wat...) Daarvoor zetten we eerst wat spullen buiten, waaronder de driehoek met panelen over Arnemuiden, dan hebben we ruimte om met lappen en truien te zwaaien.We besluiten net om een bammetje te gaan doen als één van de vrijwilligers van Stichting Behoud Hoogaars (SBH in het kort) vraagt of we een kopje soep meedoen in de kantine. Graag! En lekker!

Na de lunch treffen we de allereerste bezoeker van de expositie. Deze meneer heeft het echt heet van de naald...we hebben de plaid van alle voorbeeldlappen nog niet eens geïnstalleerd.Om een lang verhaal kort te maken: meneer hoorde via via dat er in Arnemuiden een tentoonstelling is over Zeeuwse visserstruien. Hij is aan het fietsen, ziet dat het hek van de werf open is, ziet de panelen bij de deur van de zaagloods en besluit af te stappen.

Dus ja, de eerste bezoeker hebben we te pakken nog voordat alles echt helemaal af is. Wie volgt?4 opmerkingen:

nelleke markesteijn zei

Pas maar op met je "wie volgt?" Dit weekend zijn we weer in het Zeeuwse en ik ben van plan naar Erremu te fietsen ennnee, als dat hek nou weer open staat ..... Weet wel dat ik heeeeeel errug nieuwsgierig ben!!!!
Liefs, Nelleke

Truus zei

Tja....1 moet de eerste zijn toch?
Leuk dat deze meneer al een kijkje komt nemen-dat belooft veel goeds voor jullie!!

SUCCES!!!
groetjes,Truus uit Drenthe
PS ligt er ook een gastenboek klaar?

Lupineke zei

Ja Truus, een gebreid gastenboek zelfs ;)!!

Betsy zei

Het wordt vast een groot succes!
Jammer dat jullie niet een weekje eerder open zijn, dan had ik het met mijn weekje vakantie kunnen combineren....

Veel plezier en succes toegewenst.
lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn