zondag 13 september 2015

Twee vragen

Inmiddels is de Stichting Zeeuwse Visserstruien in het bezit van een vijftal degelijke koffers. In die koffers kunnen we de collectie luchtdicht en uv-licht vrij bewaren. Bovendien zijn ze ook nog waterdicht tot op 10 meter.....dát hopen we niet nodig te hebben.Waarom roze vragen jullie je misschien af? Om verwarring te voorkomen. In zwarte koffers zitten meestal de materialen van de technici, licht en geluid en zo. Gele en oranje koffers zijn voor 'noodgevallen', zeg maar alles waar 112 aan te pas komt.
Omdat we niet willen dan iemand met één van onze koffers aan de haal gaat (en denkt dat daar bijvoorbeeld een defibrilator in zit) hebben we gekozen voor roze.....er is dus over nagedacht :-).
Bovendien denken we dat deze kleur lekker opvalt.

Nu willen we voor op die koffers graag nog sticker met de naam van de stichting en een contactadres voor als we ze onderweg een keer kwijt raken. En dat wil nog niet zo erg lukken.

We zijn op zoek naar weerbestendige stickers (dat weerbestendige - regen, zon, vorst, hoge temperatuur - is wel belangrijk). Het probleem is dat we maximaal 10 stickers nodig hebben en dat wordt als snel erg duur.
Heeft iemand een goede tip? Neem dan alstublieft contact met ons op via de e-mailknop hiernaast.Dan zijn we ook nog op zoek naar een paar heren etalage-bustes. Inmiddels hebben we een paar dames bustes op de kop kunnen tikken. Die zijn helaas niet geschikt voor de herenmaten.
Dus; wie heeft er een tip voor een paar heren etalagebustes? De damesmodellen tikten we voor € 25,00 (inclusief transportkosten) op de kop.
Ook hiervoor kunt u de e-mailknop hiernaast gebruiken. Op een opmerking op deze blog kunnen we helaas niet reageren, uw e-mail adres blijft dan onzichtbaar voor ons.

2 opmerkingen:

Crafts 'n' Skills zei

Oei, lastig.. Nee.. ik kan jullie daar helaas niet bij helpen.

Succes!

Anoniem zei

Jullie kunnen verf gebruiken. Die sterke waar je houten kozijnen o.a. mee verft. Ondergrond eerst goed schoonmaken, en dan letters, of wat de bedoeling ook is erop schilderen. Groetjes, Turfie.