donderdag 1 januari 2015

Het vervolg van de Zeeuwse Mee-brei-deken

Het is werkelijk ongelofelijk!

Ongelofelijk… hoeveel mensen er vanaf 15 januari a.s. mee gaan breien aan de Zeeuwse deken!


Na de enorme hoeveelheid positieve reacties op de Zeeuwse deken (die op de tentoonstelling van de Zeeuwse visserstruien in Arnemuiden lag) besloten we het patroon hiervan in een abonnementsvorm te gieten. En zo is de Zeeuwse Mee-Brei-Deken ontstaan. 
Dit abonnement start op 15 januari  a.s. met de verzending van de eerste vijf blokken.

Tot aan vandaag, 1 januari 2015, hebben zich zeker 450 mensen bij ons aangemeld die mee gaan breien!! En dat vinden we echt ongelofelijk bijzonder.. en wáánzinnig leuk J J J!!


Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe al die verschillende Zeeuwse dekens er in de toekomst uit gaan zien! Daarom zijn we aan het kijken voor een groep op Ravelry. Zodra dit helemaal klaar is horen jullie er van. Nog geen account? Die is zo gemaakt. Geen spam of andere vervelende zaken: www.ravelry.com .


Houd ons blog in de gaten voor nieuwe activiteiten! Want ook in het nieuwe jaar zal er weer van alles te doen zijn bij de ‘Zeeuwse Visserstruien’!!

P.S. Wil je ook mee breien met de Zeeuwse Deken?
Meld je dan aan op Tikkeltje Zeeuws (klik)!!

5 opmerkingen:

nelleke markesteijn zei

Allereerst ook voor jullie de allerbeste wensen en dat 2015 het succesjaar voor de Zeeuwse Visserstruien mag worden wat het nu al beloofd te zijn! (Pff, wat een lange volzin ;-)]. Wat leuk dat zo'n grote groep interesse heeft in het meebreien van de deken! En dan ook nog een FB groep Stefanie en Anja??? Voor Jeanet geen grote stap, maar voor jullie?
Wel heel leuk om op die manier de vorderingen en verschillen te volgen!
Lieve groet, Nelleke

Mirjam zei

Een heel mooi en creatief nieuw jaar wens ik jullie.
Wat heerlijk dat zoveel mensen gaan meedoen met de meebreideken...
Liefs,
Mirjam

Henny zei

Gefeliciteerd met 2015! Dat er maar weer mooi creatieve breisels mogen ontstaan, ik wacht met spanning de eerste patronen af. Groetjes Henny

Truus zei

Voor jullie ook een voorspoedig en gezond nieuw jaar met nog vele successen voor Zeeuwse Truien!!!
Wat geweldig dat er al zoveel aanmeldingen zijn!!!
Geen FB dus wacht de foto's wel af op jullie blogs.
groetjes,Truus uit Drenthe

Petra zei

Ook voor jullie de allerbeste wensen voor 2015! Wat een superleuke foto op jullie nieuwjaarswens. ...Yep. ..jullie zijn herkend!;) ik begin een stuk later aan de deken maar volg wel heel graag alvast de FB groep...wat een goed idee! Liefs van Petra