woensdag 1 april 2020

Bekendmaking winnaars e-book actie!

Het lijkt wel eeuwen geleden dat we ons bezig hielden met zoiets triviaals als de uitgifte van ons e-book Truien bij de Vleet.. Wat is er ontzettend veel gebeurd de afgelopen tijd, en wat staan ons nog ontzettend veel uitdagingen te wachten vanwege het corona virus! Het voelt dan ook best raar en onwerkelijk om hier nu de winnaars bekend te maken van de win-actie die we destijds hielden.

De corona crisis houdt ons allen in zijn greep, de zekerheden die we kenden staan te wankelen en niets is meer wat het lijkt. Gelukkig doet iedereen zijn uiterste best om er het beste van te maken, en laten we in Nederland zien dat we sterk en flexibel zijn. Respect en niets dan hulde voor alle mensen die dag en nacht klaar staan voor onze zieken, ouderen en zwakkeren in de samenleving, op welke wijze dan ook!

Nu we door de omstandigheden allemaal veel thuis zijn wordt er ook een flink beroep gedaan op ons incasseringsvermogen. Of je nu alleen bent en geen bezoek meer mag ontvangen, of juist een druk gezin hebt met kinderen en pubers die nergens heen kunnen, we zoeken allemaal naar nieuwe vormen van houvast, en manieren om de dagen goed en nuttig door te komen. De zorgen om onze ouderen en zieken zijn echter groot en dat geeft een enorm gevoel van onzekerheid. Gelukkig ontstaan er veel nieuwe en hartverwarmende initiatieven in onze straten, wijken, dorpen en steden!

Het heeft één voordeel om in deze crisistijd handwerkster te zijn: wij zullen ons niet snel vervelen. De meesten van ons hebben wel een voorraadje garen of stoffen om een poos aan de slag te kunnen. En zo niet..? Dan kun je áltijd contact opnemen met Jeanet, die met veel plezier en liefde wat wolletjes naar je toe stuurt!

Maar goed, terug naar de e-book actie. De 1e, 5e, 10e, 15e, 20e en 25e bestellers van ons e-book winnen een gratis patroon uit onze webshop. Tot onze grote verrassing kwamen er in record tijd ruim dertig bestellingen binnen! En.. wie zijn het geworden?

Gefeliciteerd: Vanessa, Rita, Nel, Jolanda, Suzie en mw Annink! Jullie hebben inmiddels via de mail bericht van ons ontvangen! Jullie favoriete patroon sturen we zo snel mogelijk naar jullie op!









Heb je niet gewonnen? Helaas…
Maar wellicht is het ook dán leuk om nog eens een kijkje in onze webshop te nemen en jezelf een mooi patroon cadeau te doen.

Lieve lezers, zorg goed voor jezelf, elkaar.. en blijf gezond!

1 opmerking:

Truus zei

De winnaars gefeliciteerd!
Blijf gezond en pas goed op.
groetjes, Truus uit Drenthe