donderdag 9 februari 2023

Time-out

Lieve mensen, het is al langer stil op het blog van de Zeeuwse visserstruien en op dat van Tante Zoet. Achter de schermen zijn we natuurlijk al een poos bezig om álles wat we gevonden hebben tijdens de afgelopen jaren met betrekking tot brei- en haakwerk uit de Zeeuwse streekdrachten - én hun relatie met de wereld daarbuiten - te verwerken. Dat is een forse klus. We proberen verbanden te leggen en conclusies te trekken om zodoende logische verklaringen te vinden voor wat we zijn tegengekomen. Natuurlijk zijn we ook bezig om de mooie persoonlijke verhalen die we hebben gehoord op papier te zetten. En.. dan hebben we ook nog eens veel werk aan de patronen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alles in één boek komt.. een megaklus!! 

Dat we nu met het echte schrijfwerk begonnen zijn betekent sowieso dat we niet meer actief op onderzoek uitgaan. We denken dat we de kaders waarbinnen ons boek geschreven moet worden inmiddels goed hebben neergezet.

Maar.. nu doet zich iets anders voor. Helaas zijn zowel Anja als Stefanie de afgelopen tijd geconfronteerd met verdrietige en zorgelijke zaken binnen hun beide families. Zozeer zelfs, dat we hebben besloten om voorlopig een pauze in te lassen. We nemen een time-out om er zoveel mogelijk voor onze families te kunnen zijn. Hoe dit allemaal gaat aflopen en hoe lang dit zal gaan duren kunnen we nu nog niet overzien. Zodra er weer ruimte en energie is laten we weer van ons horen!

Creatieve groet van Anja, Jeanet en Stefanie

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Neem de tijd die nodig is. Familie/gezin gaan altijd voor!
Heel veel sterkte gewenst

Jacoba zei

Neem de tijd!
Wij kunnen teruglezen op zoveel mooie onderwerpen!