donderdag 11 juni 2015

Iets met Murphy

Kennen jullie de wet van Murphy? Als je daar iets meer over wil lezen dan kan dat hier.

www.liberalrev.com
Op dit moment hebben we een béétje het gevoel dat we last hebben van deze wet. Dat is misschien niet terecht, maar lees verder en oordeel zelf.

www.trudedejong.comAls je een boek gaat schrijven maak je ook een planning. Dat boek moet tenslotte een keer bij de lezers op de tafel of in de boekenkast terecht komen, Of, nog beter, van voor naar achteren gelezen worden en weer terug.
De planning voor het boek 'Truien bij de vleet' zat best goed in elkaar. We hadden zelfs gedacht aan de mogelijkheid dat verschillende onderdelen tussen het idee, het schrijven en het afleveren door de drukker langer zouden kunnen duren dan wij dachten.

Een soort je huis verbouwen, zeg maar. Het duurt altijd langer en het kost meestal meer dan je denkt.

www.verbouwkosten.com


Eerst duurde het vormgeven langer dan we hadden gedacht en gepland. Geen probleem, er was nog tijd genoeg. De uitgave staat tenslotte gepland voor mei óf juni.
Dan duurt ook het drukken langer dan eigenlijk was bedacht. En ineens ben je in de laatste week voor de geplande datum van de uitgave.....

Er is ons verteld dat het boek écht, écht vrijdag (morgen dus) door de drukker wordt afgeleverd.
Ons eerste plannetje, iedereen het boek in huis voor het weekeinde, valt daarmee een beetje in het water.

Maar, (mits die vrachtwagen met boeken echt komt voorrijden op de Markt in Arnemuiden) zaterdag kan de vlag uit.

www.transportnostalgie.nl


Wij gaan dan heel hard aan het werk om alle bestellingen die verstuurd moeten worden uiterlijk zaterdagmiddag op het postkantoor te hebben. Daarover hebben we inmiddels afspraken gemaakt, met de vrijwilligers en met het postkantoor.
Dat betekent dat iedereen die het boek thuisgestuurd krijgt vanaf de eerste helft van volgende week op de deurmat kan gaan liggen.....om te wachten op de bezorging.
Voor die bezorging zijn we wel afhankelijk van Post NL (en voor Belgische lezers ook van BPost).
Heb je op zaterdag 20 juni niets ontvangen? Mail ons dan en vermeld daarbij je complete naam, adres, pc en woonplaats én het factuurnummer.

Ria Volk


Iedereen die een boek heeft besteld en betaald, maar zelf afhaalt, kan dit vanaf zaterdag 13 juni 13.00 uur ophalen bij Atelier Jaffari, Markt 1 in Arnemuiden. Afhalen kan tijdens de winkelopeningstijden (zondag en maandag gesloten).
Bij het afhalen wordt je vriendelijk verzocht te tekenen voor de ontvangst.
Let op! Het is niet mogelijk om op zaterdagmorgen 13 juni al boeken af te halen. De afteken-lijst is dan niet beschikbaar en de boeken zijn waarschijnlijk nog niet gesorteerd.


Carol Voges


De mensen die de laatste paar weken een boek hebben gereserveerd en niet hebben betaald dienen het boek te betalen en af te halen vóór zaterdag 11 juli 2015.

Wipbrug, Zierikzee

Dus: als de brug niet open staat, de pont gewoon vaart en de sluis niet is gestremd dan gaan we vanaf zaterdag aanstaande helemaal los.
Mocht er tóch nog een kink in de kabel komen dan vermelden we dat vóór zaterdag 13 juni 12.00 uur op dit blog.

Sluis Veere
www.zeeland.nl
8 opmerkingen:

nelleke markesteijn zei

Mijn hemel, wat een spannende dagen hebben jullie!! altijd zo vervelend als je afhankelijk bent van anderen als je iets wilt doen. En dan de drukte van het versturen!!!
Veel succes met alles!!
Lieve groet, Nelleke

Petra zei

'Go with the flow' zou ik er dan aan toe willen voegen ;) Langer op iets 'moeten' wachten geeft ook het verlangen een kans...wat in deze bijna 24 uurseconomie een steeds grotere uitdaging wordt! Eens is het boek er en zullen we er vast en zeker dubbel van genieten. Dus lieve dames...relax en geniet! ;) Liefs Petra

marian'ne m zei

Jeuu spannend !

het leuke is, ik heb gewoon zo'n fijn boek gewoon in het vooruitzicht, ook als het wat later komt. Af en toe ben ik het zelfs vergeten en dan is het elke keer opnieuw een verrassing ;)))

bommelmien zei

Ik wacht gewoon af. Heb grote bewondering voor dit project en voor de mensen er achter... Groet van Willemien.

Mirjam zei

Ik kijk er heel erg naar uit...
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam

Knutselpret zei

dat is hard werken dus :) mooi blogje

Truus zei

Spannend de laatste dagen.... en daarna de drukte voor jullie voor het verzenden.
Anders komt het maar volgende week op het postkantoor en hebben we ons boek voor het volgend weekend of wat later in huis-komen doet het wel!
Succes en geniet ook van de zon.
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Marian zei

Spannend, ik ben benieuwd, maar wacht rustig af, het komt wel goed. Sterkte met de drukte van het inpakken en verzenden.