maandag 14 september 2015

Boekpresentatie en workshop

De boekpresentatie en workshop van zaterdag 26 september aanstaande zijn verzet. De nieuwe datum die we hebben geprikt is: zaterdag 07 november 2015. Iedereen die zich al heeft opgegeven krijgt hierover persoonlijk bericht van Janny.

Meer informatie vinden jullie hier . Opgave kan via e-mail bij Janny Wijna van Wolboerderij 'Blij Bezuiden' in Koewacht (dus niet via e-mail bij de Stichting Zeeuwse Visserstruien).
Let op! De datum die (op het moment dat we dit schrijven) nog op de website van Wolboerderij 'Blij Bezuiden' staat is de oude datum.Wat gaan we doen?

 • 's Morgens de inloop. Daarna onze presentatie over de zoektocht naar Zeeuwse visserstruien en waar je zoal tegen aanloopt bij het schrijven en uitgeven van een boek.
  Na de boekpresentatie is er de mogelijkheid om boeken te laten signeren.
 • Aansluitend een lunch, geheel verzorgd door Janny Wijna.
 • Na de lunch voor de liefhebbers (minimaal 6 en maximaal 15 personen) een workshop 'spietjes breien':
  - Waarom brei je een spie.
  - Hoe ziet die spie er uit.
  - Zijn er 'regels' voor spietjes breien.
 • Daarnaast geven we tips en trics voor het lezen van patroonrapporten en teltekeningen.

  We maken een buideltje waar twee complete spietjes in worden verwerkt.
Op de foto's in dit berichtje kunnen jullie zien wat de keuze van materialen doet met eenzelfde patroon. De ene stoer en de andere meer romantisch.Voor de mensen die het boek 'Truien bij de vleet' al hebben aangeschaft geldt een gereduceerd tarief. Je moet het boek dan bij de presentatie wel meenemen ;-).

Het is mogelijk alleen de boekpresentatie met de lunch te boeken of alleen de workshop te boeken.
Geen opmerkingen: