woensdag 29 november 2023

We zijn er bijna

 In de vorige blogpost konden jullie lezen dat we de afgelopen maanden niet stil hebben gezeten - en de mensen in Arnemuiden ook niet. Volgend jaar staan er grootse dingen te gebeuren, daarover later meer - op ons blog of op dat van Jeanet.


Foto: Marijn Postma

Zoals we al vertelden is de 'fietstrui' enorm populair onder breisters/ breiers om te maken en bij anderen om die te dragen. Het patroon (uit 2014!) was aan een opfrisbeurt toe. Dat hebben we gedaan. Tijdens dat opfrissen vonden we ook nog een los steekje, of een steekje teveel - of juist te weinig - het is maar net vanaf welke kant en in welke maat je breit.

Dat kan natuurlijk niet, dus Ans en Anja hebben zich een slag in de rondte gerekend, alle losse steekjes vast gezet en opgehaald, zijn nog eens een rondje gaan fietsen voor een fris hoofd...

Enfin, er is hard gerekend en overlegd. Laten we het daar op houden.


Foto: Marijn Postma

Na het tellen, maken en zetten van al die steekjes hadden we ook nog foto's nodig. Martin van Dijke (hij fotografeert regelmatig voor ons) en Marijn Postma (een nieuwe ster aan het firmament) hebben reuze hun best gedaan en onze modellen ook.
Wat een feestje om mee te werken was dat. De fotoshoot moest tussen de buien door, want ook bij ons is het niet vaak droog geweest in november. Alle modellen op de foto's in deze post: Anne, Inge en Nick - hartstikke bedankt!


Foto: Marijn Postma

Het is allemaal gelukt! Jullie zien de eerste resultaten in deze blogpost, binnenkort meer.

Wordt vervolgd... 

Geen opmerkingen: