woensdag 15 april 2015

Mee-Brei-Middag

Alle 1100 mee-breisters en -breiers hebben vandaag niet alleen deel vier van het patroonabonnement in hun postvak ontvangen, dit keer zat er nog iets extra's bij de mail!

Namelijk een officiële uitnodiging voor de Mee-Brei-Middag op 16 mei in Arnemuiden!


We hopen dat heeeeel veel breisters van de Zeeuwse Deken die dag naar de winkel van Jeanet Jaffari in Arnemuiden komen om hun eigen deken-in-wording te showen, gezellig samen te breien en om te genieten van een heerlijke middag in het Zeeuwse land.

Om ervoor te zorgen dat een en ander organisatorisch ook goed verloopt is het voor ons wel heel belangrijk om te weten op hoeveel mensen we ongeveer moeten rekenen. Eentje meer of minder maakt niet zoveel uit, maar... komen er 20 mensen of wellicht... 800?

Daarom vragen we je je vooraf aan te melden via e-mail

De Mee-Brei-Middag duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Je kunt in- en uitlopen wanneer je maar wil ;)
Toegang is gratis; koffie, thee en wat lekkers ook.
(Een kleine vrijwillige bijdrage in 'de pot', om uit de kosten te komen, wordt op prijs gesteld!)


In Arnemuiden is die dag nog véél meer te doen! Zo zijn ook het museum van Arnemuiden en de Historische Werf Meerman geopend. Een bijzonder moment op de werf zal zijn de tewaterlating van de Boreas om 12.00 uur door de Stichting Behoud Hoogaars. Zij vieren deze dag hun 25-jarig jubileum op de werf in Arnemuiden met o.a rondvaarten, culinaire kramen, muziek en dans en nog veel meer!

Geen opmerkingen: