woensdag 8 april 2015

Wachten....

O mensen, waarom duurt wachten altijd zo lang? Niet alleen voor de bestellers van het boek over Zeeuwse visserstruien, maar ook voor ons. Het manuscript was ruim een maand geleden helemaal geschreven. Maar voordat het dan ook echt een boek is:Begin maart was het hele manuscript geredigeerd. We hebben toen ook de afbeeldingen er bij gezocht, die afbeeldingen op de juiste plaats gezet, de bijschriften geschreven en nu moeten we wachten (ja, wij ook)......
Tot de vormgeefster haar werk heeft gedaan. Ze is druk bezig en we hebben al een klein stukje vanonder het tipje van de spreekwoordelijke sluier zien komen. Zo leuk!

En als de vormgeefster klaar is? Dan gaan de drukproeven nog een keer naar onze redacteur voor de laatste correcties. En gebeurt één van de leukste dingen: het uitzoeken van de definitieve voorkant. Als dát ook is gebeurd kan het geheel naar de drukker.

Dan moeten we weer wachten.....en als het boek van de drukker komt gaan we heel hard aan de slag. Zodat alle bestellingen zo snel mogelijk op de juiste plaats komen.

Zodra we weten wanneer het boek wordt verzonden / kan worden afgehaald laten we het jullie weten op dit blog. Tot die tijd moeten we nog geduld hebben (wachten ;-).
2 opmerkingen:

Truus zei

Spannend!!!
Heel hard duimen dat het boek gauw in de bus ligt!
groetjes,Truus uit Drenthe

Rita Janssen zei

En wij blijven geduldig wachten op wat vast een pracht van een boek zal worden dat het waard was om op te wachten! Veel succes met de rest van de werken errond en het uitzoeken van de omslag!
Grtjes, rita.