woensdag 21 oktober 2015

De laatste

Het is bijna niet te geloven, dit succes hadden we echt niet verwacht.
De laatste exemplaren van het boek 'Truien bij de vleet' gaan op dit moment over de (digitale) toonbank. We krijgen via verschillende kanalen de vraag óf en wáár er nog boeken te koop zijn.De voorraad bij het Centraal Boekhuis is op dit moment op. De boekhandels die daar het boek 'Truien bij de vleet' bestellen kunnen zelf nog over voorraad beschikken. Daar hebben we geen overzicht van.

Wie er (op dit moment) nog wel boeken hebben zijn:De laatste twee winkels zijn niet de hele week geopend. Kijkt u vooraf op hun website of neem contact met hen op als u een bezoek aan hen plant. Atelier Jaffari is gesloten van 25 oktober tot en met 28 oktober (dit is de eerste helft van de herfstvakantie van regio zuid).

Bron: Nanda's plaatjessite


Er is een tweede druk in de maak. Die wordt voor het einde van het jaar in de winkel verwacht.

(Stemmen voor de Zeeuwse Publieksprijs kan nog steeds via de stemknop rechts bovenaan.)
6 opmerkingen:

Akkelien Smink zei

Leuk toch: een tweede druk! Wat een mooi succes!
Groetjes,
Akkelien

Mirjam zei

Jullie mogen echt heel trots zijn op jullie harde werken. Zeker als blijkt dat zoveel mensen jullie boek al hebben gekocht en nog willen hebben.
Ik denk dat een derde druk ook wel nodig zal zijn.
Fijne dag,
Liefs,
Mirjam

nelleke markesteijn zei

Jemig, dat hadden jullie nooit kunnen voorzien toen jullie zo'n jaar of 4 begonnen met de zoektocht. Die kleine start is uitgegroeid tot een heel volwassen bezigheid! Ontzettend goed dat er zo veel belangstelling is voor het boek. Terecht volgens mij. Dus nu een 2e druk!! Joepie!!! GEFELICITEERD!!!
Lieve groet, Nelleke

Truus zei

Gefeliciteerd met het succes van jullie boek!!!
Wat geweldig dat er een 2e druk komt--nu weer aan de slag om veranderingen aan te brengen of gaat het weer net zo naar de drukker??
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

Marian zei

Jee, geweldig, een tweede druk, van harte gefeliciteerd met dit succes. Kon ook niet uitblijven, het is een geweldig boek.

Rita Janssen zei

Fijn dat het boek zo'n succes kent! Gelukkig heb ik mijn exemplaar al.
Grtjes, rita.