vrijdag 15 oktober 2021

Aan alles komt een eind - of een nieuw begin

We kunnen ons niet herinneren wanneer we voor het laatst écht bij elkaar zijn geweest, maar vanmorgen was het zover. Voor het eerst in lange tijd hebben we geen video-overleg. We hebben een onvervalst, in persoon overleg met koffie. Nu kunnen we al onze nieuwe schatten en vondsten showen, bewonderen, aanraken en uitvouwen.

Want hoewel we het speuren en zoeken op een laag pitje moesten zetten, hebben we in de afgelopen 1 1/2 jaar toch nog wel wat gedaan.

Wat hebben we elkaar gemist. Onze contacten via het internet gingen zo goed en zo kwaad als het ging door, en video-vergaderen bracht uitkomst voor als we toch met meer mensen 'bij elkaar' wilden zitten. Maar uiteindelijk halen de digitale hulpmiddelen het niet bij gewoon ouderwets en analoog met elkaar aan de tafel zitten.

We kunnen stellen dat het een productief overleg is geweest, er is veel besproken en er zijn knopen doorgehakt. Het resultaat van het doorhakken van één van die knopen vinden jullie volgende week vrijdag op dit blog. We moeten nog wat puntjes plaatsen en daar hebben we nog even tijd voor nodig.

Maar: we zijn er weer en we hebben er zin in! Tot volgende week.

2 opmerkingen:

Marian zei

Fijn, ik kijk er naar uit.

Truus zei

Fijn dat jullie weer in het echt bij elkaar kunnen komen.
Spannend wat jullie hebben bedacht....zolang het maar niet het einde van Zeeuwse Visserstruien is!
groetjes, Truus uit Drenthe