woensdag 3 augustus 2022

Onrust in Zeeland

Enkele weken geleden was het behoorlijk onrustig in Zeeland; een flinke filmploeg overspoelde onze eilanden.. wat was er in ’s hemelsnaam aan de hand? Niet alleen in Veere, Yerseke en Middelburg stonden mensen te kijken wie en wat er gefilmd werd, maar vooral in Arnemuiden was het een drukte van belang. Toeschouwers op de kade, in het dorp en overal nieuwsgierige mensen!

Stefanie maakte het per toeval aan den lijve mee. Tijdens haar werk in de binnenstad van Middelburg zag ze ineens een filmcrew voorbij komen. Natuurlijk ging ze snel even kijken. Een oudere man en vrouw met een klein hondje werden uitgebreid gefilmd. Ze liepen net een straatje verderop in, Stefanie zag hen alleen op de rug, dus om wie het nou precies ging werd haar niet direct duidelijk. Middelburg wordt wel vaker gebruikt als filmlocatie, dus het zou vast weer om een journaal-item of toeristenspotje gaan vermoedde ze. Wat zij niet kon weten was dat dit niet zomaar een filmopname was. Later bleek pas wie daar liepen, en wat er allemaal aan de hand was in Zeeland!

Foto Edwin Mijnsbergen

Wat nog leuker is, is dat er ook opnames in Arnemuiden werden gemaakt. Arnemuiden, waar wij een leuke thuisbasis hebben bij Jeanet. Maar helaas… zelfs geen ienie-minie klein tipje van de sluier mogen we oplichten. Nog 2 weekjes wachten, dan kan iedereen het eindresultaat van deze filmopnames zelf op tv zien! En.. wij zijn net zo nieuwsgierig als jullie!!

Foto Aart van Belzen

P.S. De uitzending is te zien op 11 augustus om 21.15 op NPO1. 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat gaan we dan eens bekijken

Suzan de Jager zei

Leuk, ik ga zeker kijken

I.van Kaam zei

O spannend hoor. Ik ga zeker kijken.

Merel zei

Dat kan niet missen met die beschrijving. Leuk, ik heb de opname al geprogrammeerd 😁

De Breimeisjes zei

Spannend!