vrijdag 12 november 2021

Erratum visserstrui Zierikzee

Gisteren bleek dat in één van de vier nieuwe patronen van visserstrui Zierikzee, die we onlangs uitbrachten, een stuk tekst ontbreekt. Dankzij de oplettendheid van Lettie kwamen we er achter dat bij het rondbrei patroon van de heren trui essentiële informatie is weggevallen. 

Hoe het kan gebeuren dat er zomaar een hele alinea 'verdwenen' is geraakt kunnen we niet achterhalen, we hebben werkelijk geen idee waar het mis is gegaan met dit patroon!

Voorlopig is het patroon eventjes uit de webshop gehaald, zodat we het kunnen aanpassen. Op onze website Zeeuwse Visserstruien kun je onder het kopje Errata de juiste tekst vinden. 

De mensen die het heren rondbreipatroon via onze webshop besteld hebben, zijn op de hoogte gebracht via de mail. Zij ontvangen in de loop van volgende week een nieuw, aangepast exemplaar. Klanten die een pakket inclusief garen bij Jeanet hebben gekocht kunnen wij helaas niet achterhalen. 

Onze excuses voor het ongemak!


Erratum bij het patroon Zierikzee - Schot in de roos - heren rond breien, verkocht vóór 11-11-2021

Bij het opzetten voor de panden zijn de maten van de breinaalden weggevallen: 

Zet ....... op met breinaald 2 mm, sluit de tr. Let er op dat u de tr niet draait. PM aan het begin van de tr. Brei rond. Brei  8 cm boordsteek 2:2. Wissel naar breinaald 3 mm.

Op pagina 3 staat teveel tekst. De laatste alinea vervalt:

 Als de mouwspie 21 st breed is verdeelt u het werk. Brei eerst het voorpand verder, zet de st van het rugpand apart en de mouwspieën apart op een hulpnaald. VM de M naast de mouwspieën.

Geen opmerkingen: