zondag 8 november 2015

Patroon Veerse slangentrui en weggevertje

We zeiden het al in het vorige bericht: deze klinkende overwinning bij de PZC publieksprijs willen we graag met jullie delen.
Omdat het onmogelijk is om iedereen persoonlijk te bedanken hebben we het volgende bedacht:

Tot en met 31 december 2015 is het laatste patroon - Veerse slangen - wat we hebben gemaakt gratis te downloaden van Ravelry. Heb je nog nooit een patroon gedownload van Ravelry? Dan heb je nu de kans om het eens gratis te proberen. Een account is niet nodig, maar wel heel erg de moeite waard.Het patroon van de trui is voor de damesmaten 38 - 48. Algemene informatie over het gebruikte garen en het patroon vind je op de site. Uitgebreide informatie staat in het patroon.
Je mag het patroon downloaden voor eigen gebruik. Downloaden en verder verkopen of op een andere manier verspreiden mag niet.
Maar, er is meer. Deze trui wordt ook aangeboden als breipakket. In het pakket vind je voldoende garen en het patroon voor de trui. Bovendien krijgen de eerste 10 bestellers van een compleet pakket voor de trui Veerse slangen bij Tikkeltje Zeeuws een 'Zeeuwse visserstrui' badge cadeau.Deze badge is op dit moment niet los te koop.

Na 31 december 2015 kost het losse patroon € 5,00. Bij bestelling van een compleet pakket bij Tikkeltje Zeeuws of Atelier Jaffari is en blijft het patroon gratis. Het patroon is niet los in de fysieke winkel of in de webwinkel verkrijgbaar, echt en alleen via Ravelry.

5 opmerkingen:

Truus zei

Van harte gefeliciteerd met het winnen van deze prijs!!!
SUPER!!!!

Wat een leuk cadeautje hebben jullie bedacht maar ik vind het veel leuker dat jullie hebben gewonnen.
Wat zullen jullie genoten hebben.
Gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

nelleke markesteijn zei

Super dat jullie de publieksprijs hebben gewonnen!!! Gefeliciteerd meiden!!!
En wat een passend mooi cadeau hebben jullie bedacht!! Geniaal!
Al moet ik bekennen dat ik daar zelf voorlopig geen gebruik van maak. Al de stoere breisters die een hele deken hebben gemaakt hebben voor deze trui een betere instelling dan deze afgehaakte deken-breister :-)))))).
Lieve groet, Nelleke

FLR zei

Van harte gefeliciteerd! Wat een prachtige prijs!
En wij ook nog een prijs? Geweldig bedankt!
groet
Francisca

Hobbyrita zei

Super dat jullie gewonnen hebben, we hebben dan ook met zijn allen gestemd! En dankjewel voor het patroon van de trui, heb ze meteen gedownload!
Grtjes, rita.

Ingeborg Blankenstein zei

Van harte gefeliciteerd met de publieksprijs! En hartelijk dank voor het patroon op Ravelry.