vrijdag 6 november 2015

Het grootste gewicht

Wat hebben een heleboel meebreiers van de Zeeuwse deken, online-kopers van het boek Truien bij de vleet, de tandarts, de kapster, de mannen van het asfalteringsbedrijf, Ans, de hoveniers, de medewerkers van de schoenhandel, het personeel van verschillende eetcafés en restaurants, de postbode en de pakjesbezorgers met elkaar gemeen?

Ze brachten allemaal hun stem uit op het boek 'Truien bij de vleet'. Digitaal en analoog. De analoge stemmen gingen afgelopen maandag en dinsdag met tante Pos naar de PZC, de meeste digitale stemmen waren daar toen al aangekomen.De meeste analoge stemmen werden uitgebracht bij Atelier Jaffari en molenwinkel De Vlaswiek, namelijk ruim 50% van die stemmen.

De stem met het grootste gewicht was deze:Maar helaas, hij paste niet in de envelop.

Nu is de stembus dicht en is het 'uit onze handen'. We kunnen alleen nog wachten. Wachten tot morgenavond, dan worden vanaf 21.00 uur de prijswinnaars bekend gemaakt.

We willen iedereen die op 'ons' boek heeft gestemd heel, heel hartelijk bedanken. Met de verkiezingen voor deze publieksprijs wordt het steeds meer het boek 'van iedereen'. Dat is mooi. Als cultureel erfgoed van 'iedereen' is, is de kans ook groter dat het wordt bewaard, doorgegeven en op een vernieuwende manier wordt gebruikt.

Of we iets winnen of niet, jullie steun was geweldig en is hartverwarmend.

We brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte van het eindresultaat.

3 opmerkingen:

Crafts 'n' Skills zei

Spannend!!

Marian zei

Ooo, spannend zeg.

Truus zei

Wat jammer dat Poes niet in de envelop paste-met zo'n gewicht daar was de jury voor gezwicht!
Nog 1 nachtje slapen.....!!!
Goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe