dinsdag 9 februari 2016

Wij presenteren....

.... de officiële website van de Stichting Zeeuwse Visserstruien. Dat wil niet zeggen dat we stoppen met dit blog, natuurlijk niet ;-). Maar, we vonden het wel handig (en verstandig) om een helemaal 'eigen' website te hebben.Eigenlijk hadden we de website visserstruien.eu willen lanceren op de warme truiendag van 07 februari. De website was af en 'running' en warme truien passen wel in ons straatje. Helaas pindakaas: door problemen met  de bereikbaarheid hebben we moeten besluiten de officiële bekendmaking uit te stellen. Tot vandaag, want nu is de website voor iedereen bereikbaar, zelfs via twee kanalen. Het tweede adres is zeeuwsevisserstruien.org . Daarmee kom je op dezelfde website terecht.

Op de website vind je meer informatie over de stichting, over de agenda, over fondsenwerving. Bovendien staat de link naar dit blog op de visserstruien-site.
Misschien nog leuker: we hebben een heleboel foto's van de Zeeuwse deken op de site geplaatst. Insturen van foto's kan nog steeds. Heb je wel een foto ingestuurd maar staat die er niet bij? Dan was de kwaliteit helaas niet geschikt voor plaatsing. Opnieuw insturen mag altijd. Let goed op de grootte van het bestand (minimaal 1 MB, maar liever groter) en dat de foto echt scherp is, ook op groot formaat.

Er volgt nog meer nieuws.....na de bestuursvergadering van volgende week.
4 opmerkingen:

Truus zei

Wauw!!! Geweldig dat jullie nu wereldwijd een web hebben!!!
Het ziet er geweldig uit en leuk om de foto's van de Zeeuwse dekens te zien.
Voor jullie 3en heel veel succes!
groetjes,Truus uit Drenthe

Akkelien Smink zei

Leuk nieuws! En ik heb al even gekeken, de website ziet er prachtig uit!
Ik zou het leuk vinden om foto's van mijn deken te mailen, maar wat is het adres?
Groetjes,
Akkelien

Zeeuwse visserstruien zei

Goedemorgen Akkelien,

Je vindt het e-mailadres op het patroon van de Zeeuwse deken. Verder kun je de knop 'klik hier voor e-mail' gebruiken in de balk rechts van dit blog, óf via de link op de contactpagina van de website.
Bij de laatste twee opties opent de link in jouw e-mail programma en kun je de bijlages toevoegen op de manier waarop je dat altijd doet.

We wachten vol spanning je foto's af.

Petra zei

Van harte gefeliciteerd met jullie website..ziet er mooi en duidelijk uit!