maandag 28 maart 2016

Expositie BRrr..eiwerkVoor de lezers die wat later hebben ingeschakeld op dit blog willen we graag de informatie over de expositie
BRrr...eiwerk 

op een rij zetten. (En voor iedereen die het blog al langer volgt is het misschien ook handig.)

In het museumseizoen 2016 is vanaf vandaag (28 maart) tot en met 30 oktober de tentoonstelling over visserstruien te bezichtigen in het Visserijmuseum Breskens. 


De expositie toont een selectie van de visserstruien uit Zeeland en is opgesteld door het hele museum. Daarnaast is de originele Zeeuwse deken te zien en vertellen verschillende informatiepanelen het verhaal van de Zeeuwse visserstruien.

Het boek 'Truien bij de vleet' verkrijgbaar bij de infobalie. Wilt u alleen het patroon van één trui? Tijdens de periode van de expositie kunt u losse patronen van truien uit het boek kopen. Deze patronen zijn exclusief door de Stichting Zeeuwse Visserstruien aan het Visserijmuseum beschikbaar gesteld. De patronen zijn echt en alleen in het museum zelf te koop, kunnen niet via e-mail, telefonisch of op een andere manier worden besteld en worden niet opgestuurd.Met de aankoop van het boek of één van de patronen steunt u het werk van het Visserijmuseum en de Stichting Zeeuwse Visserstruien.

Openingstijden:

Open vanaf 28 maart tot 30 Juni
Dinsdag tot en met Zaterdag
10.00 tot 17.00 uur
Zondagen, 2e Paasdag, Hemelvaartsdag,
2e Pinksterdag 14 tot 17 uur

Juli en Augustus
Iedere dag geopend 10 tot 17 uur
Op zondag 14 tot 17 uur

September en Oktober
Dinsdag tot en met Zaterdag
10 tot 17.00 uur
Op zondag 14.00 tot 17.00

Meer informatie over het adres, de bereikbaarheid en toegangsprijzen vindt u op de website van het museum.

Geen opmerkingen: