donderdag 3 maart 2016

Kaartjes

Nu hebben we toch iets leuks. We mogen twee toegangskaartjes weggeven. Hoe, wat , waar????

Laten we bij het begin beginnen. Afgelopen week kregen we een uitnodiging om deel te nemen aan een 'meet the bloggers' tafel in Tilburg. Daar vindt namelijk van 18 - 20 maart de eerste editie van Knit&Knot plaats.


Dit evenement richt zich vooral op breien en haken, met in 2016 ook een uitstapje naar borduren.
Het idee achter 'meet the bloggers' is dat lezers eens gezellig 'analoog' en héél 'ouderwets' (wie doet het nog? gezellig met iemand aan een tafel kletsen? zónder smartphone binnen grijpbereik?), maar vast en zeker heel creatief met de bloggers kunnen kletsen, vragen stellen, ideeën opdoen...... Wat een hartstikke leuk idee.Wij werden nog enthousiaster toen we de website bekeken, Wat een leuke stands en workshops zijn er te vinden. Bovendien hoeven de 'zuiderlingen' voor Tilburg geen dagmars af te leggen om er te komen.

Maar.....helaas, helaas. Wij hebben al afspraken (één daarvan is deze) in het weekeinde van Knit en Knot en kunnen daardoor niet aanwezig zijn. We hebben al wel aangegeven dat we voor de editie van volgend jaar graag opnieuw een uitnodiging krijgen.

De organisatie heeft ons toen een 'troostprijs' aangeboden. We mogen twee dagkaarten weggeven.
Eerst bedachten we die twee kaartjes los te verloten. Maar, alleen is ook maar alleen. Daarom hebben we nu het volgende bedacht:Met wie wil jij naar Knit&Knot en waarom graag met die persoon? Laat het ons weten in een reactie op dit bericht. Je hoeft geen opstel te schrijven, drie regels is voldoende. (Je reactie komt niet gelijk online, we hebben - helaas -  een filter moeten inbouwen. Alle reacties die vóór dinsdag 23.59 uur zijn gepost tellen mee.)

Knit&Knot is al over twee weken, de kaartjes worden per post opgestuurd. Daarom is er enige haast geboden. Je kunt inschrijven voor deze twee toegangskaarten tot en met dinsdag 8 maart 2016. Op woensdag 9 maart maken we de winnaar / winnares bekend.
Hoe het dan verder gaat laten we in dat blogbericht weten.


We willen natuurlijk na afloop wel heel graag horen wat we allemaal hebben gemist :-)

4 opmerkingen:

Sara van Dijk zei

ik wil graag kaartjes winnen voor de knit en knot beurs...ken de beurs niet, hoorde er voor het eerst over, twijfel nog heel erg tussen Rijswijk en Tilburg, allebei kan Bruin niet trekken...dus...graag!

Jacqueline zei

Na 1 jaar ben ik nu bijna klaar met de Zeeuwse deken die ik voor een vriendin maak. Zijzelf heeft vorig jaar voor het eerst de breinaalden opgepakt. Het jaar was moeilijk voor haar. Zou fijn zijn als zij er met haar dochter samen heen kan.

Monique zei

mijn vriendin en ik zijn beide dol op wol, liijkt me gezellig om samen naar de beurs te gaan.

Anoniem zei

Marianne en ik zijn dol op wol, lijkt me heeeeeel gezellig om daar samen naar toe te gaan